Asszertív Kommunikáció

Win-win kapcsolatok

Asszertivitás teszt

2016. február 20. 17:12 - Asszertív Kommunikáció

Egy egyszerű és informatív asszertivitás teszt azoknak, akik kíváncsiak, mennyire asszertív a kommunikációjuk.

Asszertivitás teszt

Mennyire vagy asszertív? Kiállsz jogaidért, vagy engeded másoknak, hogy keresztülgázoljanak rajtad? Azt mondod ami benned van, vagy amit mások hallani szeretnének? Kezdeményező vagy kapcsolataidban? Nehéz nemet mondanod? Gyakran szégyelled magad? Arra törekszel, hogy valaki nyerjen a helyzetben, vagy arra, hogy mindketten jól járhassatok?

Hogy mennyire vagy asszertív, az természetesen kommunikációs helyzetekben derül ki a legjobban. Ugyanakkor egy-egy önkitöltős teszt is segíthet feltérképezni, mennyire vagy a win-win kapcsolatok híve. Az Asszertív Akadémia oldalán olvasható asszertivitás teszt az egyik legismertebb asszertív kommunikáció teszt – 41 kérdésből áll, és kitöltése körülbelül 8 percet vesz igénybe.

>> ASSZERTIVITÁS TESZT <<

Asszertivitás teszt kép forrása

Business photo created by jannoon028 - www.freepik.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asszertivkommunikacio.blog.hu/api/trackback/id/tr328406760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása